Jon Anders Leren

Servitør

Jon Anders er kanskje den av oss som har lengst fartstid i restaurantbransjen. Han startet bokstavelig talt i oppvasken, og har vært innom både Druen, Credo og Søstrene Karlsen. Nå er han servitør her på Kalas & Canasta og har ingen planer om å flytte på seg. Selv om vi har mye spennende som kommer ut av kjøkkenet vårt, er det en ting som får det til å rumle skikkelig i magen til Jon Anders - nemlig mors hjemmelagde pizza! Den tar han rett tilbake til lørdagskos sammen med familien hjemme på Stjørdal. Skulle han likevel velge ut en favorittingrediens her på Kalas, så måtte det blitt druen. Den gjør seg nemlig veldig godt i glasset.

Jon Anders, slik som resten av oss, har et helt spesielt forhold til dette stedet. Det å kunne sitte ute og drikke kaffekoppen imens man slår av en prat med naboen, hver eneste dag, er kanskje noe av det fineste med jobben. Vi har blitt et spesielt lite samfunn her på Bakklandet.

Jon Anders vil gjerne oppfordre alle til å komme på lunsj her hos oss. Vi er ikke bare en kveldsrestaurant, lunsjen vår er temmelig fantastisk den òg om vi tør si det selv.