Vi gleder oss til jul på Bakklandet! Kjøkkenet følger alltid sesongens råvarer, og til jul er den selvfølgelig inspirert av tradisjoner,
dog med en liten vri.
Velkommen til Kalas & Canasta!

(Julemenyen begynner 14.november)

 

 

MENY

Hovedrett: 295,- (viner på glass fra 100,-)
3 retter: 495,- (drikkepakke ca. 400,-)
4 retter: 570,- (drikkepakke ca. 510,-)
5 retter: 645,- (drikkepakke ca. 630,-)



Meny

AKEVITT-GRAVET ANDEBRYST
Tyttebær, rug, pepperrot
og syltede grønnsaker

***

LETTRØKT TORSK
Vintergrønnsaker, potet- og baconcrumble.
Hollandaise med nøttesmør

***

JULEGRIS «KALAS»
Confitert svin, hjemmelaget pølse,
syltet rødkål, sellerikrem og svinesjy

***

RÅBLÅ FRA GRINDAL YSTERI
Marmelade og ølbrød
med julekrydder

***

KIRSEBÆR OG VALRHONA MANJARI 64%
Sjokoladeterrine med kirsebærmousse,
sorbet og sjokoladejord



Se vårt vinkart

Kontakt

post@restaurantkalas.no

+47 928 52 527

Nedre Bakklandet 5, 7014 Trondheim