Kjøkkenet vårt setter sammen en sesongbasert femretters meny. Dette er maten hvor kokkene virkelig får utløp for sin kreativitet, samt sette sitt preg på maten. Se tavlen eller sjekk med servitøren din hva som står på kveldens meny. Du kan selvfølgelig også velge en enkelt rett, to eller tre.

 

 

MENY

Hovedrett: 295,-
3 retter: 495,-
4 retter: 570,-
5 retter: 645,-



Meny

Jordskokksuppe
Taskekrabbe, reddik og eple
Urter fra Frosta

***

Dagens fangst
Blomkål, Pak choy, urter
Sjøkrepssaus

***

Norsk storfe
Kålrot, rosettkål og syltet løk
Rødvinsaus

***

Dagens utvalgte ost
Marmelade & brød

***

Variasjon på gresskar
Serveres med hjemmelaget krokan-is



Søndager kjører kjøkkenet en egen 3- retters meny til 295,-

 

 

 

 

Se vårt vinkart

Kontakt

post@restaurantkalas.no

+47 928 52 527

Nedre Bakklandet 5, 7014 Trondheim