Her slår vi oss løs og bruker alt vi har av kunnskap og  kreativitet. Vi respekterer sesonges råvarer, men begrenser oss ikke på  bekostning av gode smaker. Spør din servitør hva vi serverer i dag, eller vent til vi kommer til bordet. 
Tavlemenyen er bygd opp slik:


Sesongens Forrett

Dagens Fangst

Dagens Kjøtt

Norske oster

Sesongens dessert

 

(menyen kan variere i henhold til råvaretilgang)
Du kan spise så mange eller få retter som du vil, men vi anbefaler 3-5 retter for å få Kalas opplevelsen

 

MENY  

Dagens fangst 295,-

Dagens kjøtt 325,-

3 retter: 545,-
4 retter: 645,-
5 retter: 715,-

Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier og særskilte matbehov.

 

Velkommen til Kalas & Canasta

Kontakt

post@restaurantkalas.no

+47 928 52 527

Nedre Bakklandet 5, 7014 Trondheim