Kjøkkenet vårt setter sammen en sesongbasert femretters meny. Dette er maten hvor kokkene virkelig får utløp for sin kreativitet, samt sette sitt preg på maten. Se tavlen eller sjekk med servitøren din hva som står på kveldens meny. Du kan selvfølgelig også velge en enkelt rett, to eller tre.

 

 

MENY

Main course: 295
3 courses: 495
4 courses: 570
5 courses: 645



Meny

Asparges fra frosta
Rogn, røkt og tørket brød
ramsløksmajones & urter

***

Dagens fangst
Saltbakt selleri, syltet gulrot
Friterte papadums
Rødcurry saus med sitrongress

***

Braisert oksebryst
Rotgrønnsaker fra frosta
Rødvinsaus & potet

***

Dagens utvalgte ost
Marmelade & ølknekkebrød

***

Variasjon på jordbær og rabarbra
kanel crumble, syltet rabarbra
Jordbær & rabarbra sorbet


 

Vinkart