Kjøkkenet vårt setter sammen en sesongbasert femretters meny. Dette er maten hvor kokkene virkelig får utløp for sin kreativitet, samt sette sitt preg på maten. Se tavlen eller sjekk med servitøren din hva som står på kveldens meny. Du kan selvfølgelig også velge en enkelt rett, to eller tre.

 

 

MENY
Syltet og røkt makrell, fennikel, røkt fløtesaus med urteolje & pepperrot
***

Dagens fangst, spinat, fylt pasta med ricotta, gurot, syltet små løk & sitrun beurre blanc
***
Lam fra Vingelen, terte og variasjon på sopp, sennepsaus
***
Sesongens ost, marmelade og brioche
***
Variasjon på Norske plommer, karamellkrem & krydderis

 

Main course: 295
3 courses: 495
4 courses: 570
5 courses: 645



MENU
Smoked mackerel, fennel, creamy sauce, with horesradish
***

Catch of the day, spinach, fresh pasta, carrot, pickeld onions and sitrus beurre blanc
***
Lamb from Røros, tart with variety of mushrooms, mustardsauce
***
Cheese of the season, marmelade and brioche
***
Variety of norwegian plums, caramellcream & icecream



Julemeny fra 15.11.17

 

Kveite «kalas»
Brent purreløk, fenikkel cruditè, syltet agurk
sennepsmajones & sprøtt rugbrød

***

Dagens fangst
syltet gresskar, reddiker, sprøtt bacon
grønnkål og mosselinsaus med fermentert gresskar

***

And
Sprøstekt bryst, kålrull med revet andelår, tørket frukter
syltet rødbeter & bakt jordskokk med kryddersmør

***

Stilton
«Pepperkake» & fiken

***

Variasjon på kirsebær
Kanel crumble, sagogryn
syltet ingefær & lun bærsaus