Kjøkkenet vårt setter sammen en sesongbasert femretters meny. Dette er maten hvor kokkene virkelig får utløp for sin kreativitet, samt sette sitt preg på maten. Se tavlen eller sjekk med servitøren din hva som står på kveldens meny. Du kan selvfølgelig også velge en enkelt rett, to eller tre.

 

 

MENY
Kveite ceviche, avocado, kimchi og friterte risnudler
***

Dagens fangst, varisjon på blomkål, purreløk, ørretrogn og blåskjellsaus
***
Entrecote og kjake av okse, varisjon på jordskokk, grønnkål og morkelsaus
***
Sesongens ost, marmelade og brioche
***
Sjokoladekrem, kokos sorbet, kokos gele og sjokolade "knekk"




MENU
Halibut ceviche, avcocado, kimchi and fried ricenudles
***

Catch of the day, coliflower, trouthroe, musselfoam
***
Entrecote and cheek of ox, jerusalem artichoke, kale and, morel mushroomsauce
***
Cheese of the season, marmelade and brioche
***
Variety of chocolate and coconut