Kjøkkenet følger alltid sesongens råvarer og setter sammen en 5 retters meny. Dette er maten hvor kokkene virkelig får utløp for sin kreativitet, og får sette sitt preg på maten. Se tavlen eller sjekk med servitøren din hva som står på kveldens meny, den endrer seg fortløpende. Du kan selvfølgelig også velge en enkelt rett, to eller tre.

Velkommen til Kalas & Canasta!

 

MENY  

Hovedrett: 295,-
3 retter: 495,-
4 retter: 570,-
5 retter: 645,-

(Med forbehold om endringer i menyen)

Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier og særskilte matbehov

Kveldstavle

GRAVET AND

Syltet sopp, bokhvete og rødbeter 
 
* * * 
 
DAGENS FANGST

Ertekrem, gulrot,  potet- og bacon smuler,  med sennepsemulsjon 
 
* * * 
 
JULEGRIS 

Variasjon på løk, puffet svor og eple-sjy med krydder 
 
* * * 
 
OST Råblå «smuler»

med brent fiken 
 
* * * 
 
«GATEAU MARCEL»

Variasjon på sjokolade og kirsebær

Søndager kjører kjøkkenet en egen rustikk 3- retters meny til 295,-