Kjøkkenet følger alltid sesongens råvarer og setter sammen en 5 retters meny. Dette er maten hvor kokkene virkelig får utløp for sin kreativitet, og får sette sitt preg på maten. Se tavlen eller sjekk med servitøren din hva som står på kveldens meny. Du kan selvfølgelig også velge en enkelt rett, to eller tre.

Velkommen til Kalas & Canasta!

 

MENY

Hovedrett: 295,-
3 retter: 495,-
4 retter: 570,-
5 retter: 645,-



Kveldstavle

Kalas Ravioli
Skalldyrsaus, fennikel,urter
***
Dagens Fangst
Grønn krem, blomkål i variasjon, sprø spekeskinke

***
Norsk storfe
Gulrot, purre, svart hvitløk

***
Kveldens utvalgte ost
Marmelade og brød

***
Melkesjokoladekrem
Tropiske frukter og kokossorbet

 

 

(Med forbehold om endringer)

(Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier og særskilte matbehov)

 

Søndager kjører kjøkkenet en egen 3- retters meny til 295,-

 

 

 

 

Se vårt vinkart