Kjøkkenet følger alltid sesongens råvarer og setter sammen en 5 retters meny. Dette er maten hvor kokkene virkelig får utløp for sin kreativitet, og får sette sitt preg på maten. Se tavlen eller sjekk med servitøren din hva som står på kveldens meny, den endrer seg fortløpende. Du kan selvfølgelig også velge en enkelt rett, to eller tre.

Velkommen til Kalas & Canasta!

 

MENY  

3 retter: 495,-
4 retter: 595,-
5 retter: 675,-

Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier og særskilte matbehov

 

Kjøkkensjefens anbefalning

Mandag-Lørdag 15.00-22.00

 

Rødbetetartar

***

Dagens Fangst

***

Andelårconfit

***

Kokkens utvalgte ost

***

Norske jordbær

 

(Med forbehold om endringer)

Søndager kjører kjøkkenet en egen rustikk 3- retters meny til 329,-

 

Kontakt

post@restaurantkalas.no

+47 928 52 527

Nedre Bakklandet 5, 7014 Trondheim