Kjøkkenet følger alltid sesongens råvarer og setter sammen en 5 retters meny. Dette er maten hvor kokkene virkelig får utløp for sin kreativitet, og får sette sitt preg på maten. Se tavlen eller sjekk med servitøren din hva som står på kveldens meny, den endrer seg fortløpende. Du kan selvfølgelig også velge en enkelt rett, to eller tre.

Velkommen til Kalas & Canasta!

 

MENY  

Hovedrett: 295,-
3 retter: 495,-
4 retter: 570,-
5 retter: 645,-

(Med forbehold om endringer i menyen)

Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier og særskilte matbehov

Kveldstavle

Gravet laks «Kalas»

Akevitt, dill, agurk og rug

* * *

Dagens fangst

Rosettkål, jordskokk i variasjon og syltet løk

* * *

Julegris

Selleri, rødkål og eple-sjy med krydder

* * *

Ost

Råblå «smuler» med brent fiken

* * *

Karamellpudding

Bringebær og mandler

 

Søndager kjører kjøkkenet en egen rustikk 3- retters meny til 295,-

 

Kontakt

post@restaurantkalas.no

+47 928 52 527

Nedre Bakklandet 5, 7014 Trondheim