Kjøkkenet følger alltid sesongens råvarer og setter sammen en 5 retters meny. Dette er maten hvor kokkene virkelig får utløp for sin kreativitet, og får sette sitt preg på maten. Se tavlen eller sjekk med servitøren din hva som står på kveldens meny. Du kan selvfølgelig også velge en enkelt rett, to eller tre.

Velkommen til Kalas & Canasta!

 

MENY

Hovedrett: 295,-
3 retter: 495,-
4 retter: 570,-
5 retter: 645,-



Kveldstavle

Tataki
Wasabi-rømme, ponzu, agurk

***
Dagens Fangst
Byggotto, ramsløk, norsk asparges

***
Høyrygg og Flat Iron Steak av okse
Selleri, grillet løk, rødvinssaus

***
Kveldens utvalgte ost
Marmelade og brød

***

Norsk Rabarbra

Yoghurt, hvit sjokolade, havrecrumble

 

 

(Med forbehold om endringer)

(Vi tar selvfølgelig hensyn til allergier og særskilte matbehov)

 

Søndager kjører kjøkkenet en egen 3- retters meny til 295,-

 

Kontakt

post@restaurantkalas.no

+47 928 52 527

Nedre Bakklandet 5, 7014 Trondheim