top of page

Helgelunsj

På lørdager og søndager åpner vi kl. 13, og inviterer deg inn på en deilig lunsj.

Vi anbefaler å prøve våre bugnende smørbrød. Ta en pause fra lørdagens handletur eller søndagsturen, og la oss skjemme deg litt bort.

 

Enten du foretrekker klassiske kombinasjoner eller nye smaker, har vi noe som vil glede enhver gane.

Ta med venner, familie eller kolleger og gjør helgen spesiell med en lunsjopplevelse.

Vi skifter meny ofte. Vi kan derfor ikke garantere hva vi serverer om deres booking er langt frem i tid.

I helgene bytter vi fra lunsjmeny til  kveldsmeny

kl 16:00

Hvis du ønsker booking for over 8 personer, ta kontakt på

telefon 92 85 25 27 eller post@restaurantkalas.no

Stikk gjerne innom et av våre søstersteder

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Åpningstider

Mandag - torsdag: 16:00 - 24:00*
Fredag: 15:00 - 01:00*

Lørdag 13:00 - 01:00*

Søndag: 13:00 - 21:30*

*Kjøkkenet stenger kl 22:00. (Kl 21:00 søndager).

Kalas & Canasta

Nedre Bakklandet 5,
7014 Trondheim

post@restaurantkalas.no

+47 928 52 527

_Y5A0002.jpg

Vår matfilosofi

På Kalas ønsker vi å få frem råvarene, den ærlige smaken og det kreative kombinert med det enkle. Gode råvarer skal ikke tulles med; lam skal smake lam og gulrot skal smake gulrot. Dyr som går fritt og som får naturlig fôr smaker rett og slett bedre, og ikke minst synes vi at hele dyret skal brukes opp når man først slakter det. På denne måten er vi også med på å dra matindustrien i riktig retning. 

Kompromissløshet er viktig, og det samme er respekten for de gode råvarene. Stikkord som dyrevelferd, kreativitet, humor og smak er ord som beskriver matfilosofien her på Kalas. Vi ønsker at de som kommer hit skal ha et åpent sinn og et ønske å prøve noe nytt.

Smakelig måltid!

Tid for å booke små og store julebord... (1200 x 800 px) (1500 x 800 px).png

Velkommen til Kalas & Canasta

Bakklandet, med sine sjarmerende, skråstilte trehus fra 1800-tallet og brosteinsbelagte gater, utgjør det bankende hjertet av Trondheim. I denne idylliske bydelen, hvor kommunen på 60-tallet vurderte å anlegge en motorvei, finner du nå vår unike, lille oase - Kalas & Canasta.

Kalas & Canasta, lokalt kjent som "Kalas," er en Trondheimsrestaurant som skiller seg ut med sin livlige bar, pulserende kjøkken, koselige glasshage og til og med et eget lite hus. Vi ønsker å gi deg en opplevelse som er helt ekstraordinær, med fokus på smakfulle retter, forfriskende drikke, og ikke minst den hjertevarme atmosfæren skapt av vårt dedikerte team.

Enten du er ute etter en avslappet kveld med venner over et godt glass vin eller øl, eller om du ønsker å utforske vårt varierte utvalg av vegetarretter, fiskeretter og kjøttretter, har Kalas noe å tilby for enhver smak.

Vi inviterer deg inn til å oppleve sjarmen ved Bakklandet . Ta plass, nyt atmosfæren og la oss ta deg med på en reise gjennom våre smakfulle retter og drikkevarer i denne unike delen av byen.

Ønsker dere et eget rom? Vi kan ordne det!

Vårt chambre separèè har kapasitet for selskap opp til 16 personer, for både lunsj og middag. Uansett om du skal arrangere en firmalunsj, familiemiddag eller kanskje en disputas, hjelper vi gjerne til med det.

På vinterhalvåret holder vi stengt frem til kl 16 på hverdager og kl 15 på fredager, men vi tar gjerne imot lukkede selskap på formiddagene.

Dessverre kan vi ikke på fredager og lørdager reservere lokalet for hele kvelden, men vi er fleksible og finner en løsning sammen som passer for alle.

Chambre

Vi søker etter flere stjerner på kjøkkenet

Vi søker etter dyktige og kreative kokker for en sesong-stilling frem til høsten, med mulighet for forlengelse. Dette er en 100% stilling for faglærte kokker som ønsker å bli en del av vårt team.

På Kalas & Canasta skifter vi menyen ofte, og du vil få muligheten til å utfordre dine ferdigheter og kreativitet. Vi tilbyr gode arbeidsvilkår, inkludert varierte arbeidstider, slik at du kan balansere arbeid og fritid.

Det er viktig at du behersker engelsk, da det er vårt arbeidsspråk sammen med norsk.

Om dette høres ut som noe for deg, ta kontakt!

Send din søknad og CV til terje@restaurantkalas.no så hører du fra oss! 

bottom of page