
%20(1).png)
%20(1).png)
Winemakers dinner, 15. oktober
Sammen med Maison Louis Jadot, en av de mest anerkjente vinprodusentene i Burgund,
inviterer vi til en kveld fylt med gastronomiske opplevelser og utsøkte viner🍇
Du kan se frem til:
-Kyllingleverpaté med pærekompott
-Kamskjelltartar med smørsaus, avruga og ørretrogn, samt fritert svartkål
-Ovnsbakt torsk servert med blåskjell, sitrussmørsaus, vichy-gulrøtter og syltede sennepsfrø
-Stekt andebryst med veloutésaus av sort trøffel, kyllingskinn og smørdampet broccolini
-Braissert høyrygg med granateple- og rødvinssaus, panert aubergine og fritert kapers
-Et utvalg av norske oster
Hver rett er nøye matchet med noen av Burgunds beste viner fra Maison Louis Jadot,
kjent for sine utsøkte vinmarker og bærekraftige vinproduksjon.
Arrangementet starter kl 18:00
Kr 1350,- per.pers.
Påmelding på mail: post@restaurantkalas.no

%20(1).png)

Vi søker energiske og smilende servitører
Har du lyst til å jobbe hos oss gjennom sommeren - og kanskje videre utover året?
Da vil vi gjerne høre fra deg!
Du trenger ikke erfaring fra bransjen, men om du:
🦪Er glad i mennesker, mat og gode opplevelser
🦪Alltid møter gjester og kollegaer med et smil
🦪Er god på samarbeid og tar ansvar
🦪Er positiv, løsningsorientert og offensiv
🦪Forstår og snakker norsk (evn et annet skandinavisk språk)
...da har du kommet langt allerede!
Vi ser etter deg som:
🍎Er fylt 20 år (på grunn av skjenkebevilling)
🍎Har mulighet til å jobbe i sommer og være med på opplæring nå
Vi tilbyr...
🌟 Fleksibel arbeidstid: Vi tilbyr varierte vakter som kan tilpasses din hverdag. Perfekt for deg som vil kombinere jobb med studier eller andre aktiviteter.
🌟 Et godt arbeidsmiljø: Vi verdsetter godt samarbeid og et inkluderende miljø der alle kan føle seg velkommen og verdsatt.
🌟 Mulighet for videre utvikling: For den rette personen finnes det muligheter for å fortsette hos oss etter sommeren
Kontaktperson for stillingen:
Silvia Heimsnes
Restaurantsjef
928 52 527