
%20(1).png)
%20(1).png)
Winemakers dinner, 15. oktober
Sammen med Maison Louis Jadot, en av de mest anerkjente vinprodusentene i Burgund,
inviterer vi til en kveld fylt med gastronomiske opplevelser og utsøkte viner🍇
Du kan se frem til:
-Kyllingleverpaté med pærekompott
-Kamskjelltartar med smørsaus, avruga og ørretrogn, samt fritert svartkål
-Ovnsbakt torsk servert med blåskjell, sitrussmørsaus, vichy-gulrøtter og syltede sennepsfrø
-Stekt andebryst med veloutésaus av sort trøffel, kyllingskinn og smørdampet broccolini
-Braissert høyrygg med granateple- og rødvinssaus, panert aubergine og fritert kapers
-Et utvalg av norske oster
Hver rett er nøye matchet med noen av Burgunds beste viner fra Maison Louis Jadot,
kjent for sine utsøkte vinmarker og bærekraftige vinproduksjon.
Arrangementet starter kl 18:00
Kr 1350,- per.pers.
Påmelding på mail: post@restaurantkalas.no

%20(1).png)

Endelig fredag
Vi elsker fredager – og vi elsker god vin! Derfor starter vi helga tidlig og finner frem noen skikkelige godbiter fra vinkjelleren.
Hver fredag åpner vi allerede kl. 12, og utover ettermiddagen setter vi stemningen med ekstra gode viner på glass, alltid til hyggelige priser.
Vi plukker frem vin som vi har gledet oss til å dele med dere. Kombiner med en anbefaling fra kjøkkenet, eller bare nyt den som den er.
Ta med en venn, kollega eller kom alene – vi lover at helgestemningen er på plass.
Velkommen til en smakfull start på helga! 🍷💫