Winemakers dinner, 15. oktober
Sammen med Maison Louis Jadot, en av de mest anerkjente vinprodusentene i Burgund,
inviterer vi til en kveld fylt med gastronomiske opplevelser og utsøkte viner🍇
Du kan se frem til:
-Kyllingleverpaté med pærekompott
-Kamskjelltartar med smørsaus, avruga og ørretrogn, samt fritert svartkål
-Ovnsbakt torsk servert med blåskjell, sitrussmørsaus, vichy-gulrøtter og syltede sennepsfrø
-Stekt andebryst med veloutésaus av sort trøffel, kyllingskinn og smørdampet broccolini
-Braissert høyrygg med granateple- og rødvinssaus, panert aubergine og fritert kapers
-Et utvalg av norske oster
Hver rett er nøye matchet med noen av Burgunds beste viner fra Maison Louis Jadot,
kjent for sine utsøkte vinmarker og bærekraftige vinproduksjon.
Arrangementet starter kl 18:00
Kr 1350,- per.pers.
Påmelding på mail: post@restaurantkalas.no
Ski-VM
Snart blir Trondheim sentrum fylt av vinterglede og flotte medaljeseremonier under Ski-VM. Kalas & Canasta ligger kun en kort spasertur fra Torget, og vi gleder oss til å være en del av folkefesten!
Vi holder åpent fra lunsj hver dag og tilbyr en egen VM-meny. Enten du ønsker et raskt måltid før medaljeseremonien eller en hyggelig middag for å avslutte dagen, står vi klare til å ta imot deg.
Ta turen innom for å lade opp til dagens høydepunkter eller for å varme deg etter en dag ute i vinterkulden. Vi anbefaler å reservere bord for å sikre deg plass.